dinsdag 3 februari 2015

HPBO Resultaten van al die Innovaties

Op donderdag 26 maart biedt HPBO het volgende programma in de SSP-Hal.

Een groot aantal collega’s van u presenteren in inspirerende sessies wat hun vernieuwingen hebben opgeleverd en wat er is geleerd. Thema’s zijn ‘Het Nieuwe Samenwerken’ (ronde 5) en ‘Het Nieuwe Leren’ (ronde 7).

Daaraan voorafgaand nemen keynote sprekers - Marc Wesselink (ronde 4), met Maas-vlakte 2 winnaar van de ROA adviesprijs, en Marc Lammers (ronde 6), hockeybondscoach bekend van zijn innovatieve aanpakken - van buiten het onderwijs u mee in allerlei moderne ontwikkelingen en hun consequenties voor het onderwijs. Deze ervaringen en visies leveren ongetwijfeld een aantal belangrijke versterkingen voor uw praktijk op.

De verschillende sessies vindt u door op onderstaande plaatjes te klikken.
http://www.cviweb2015.nl/1_1063_Samenwerken_uit_eigen_belang.aspx    http://www.cviweb2015.nl/1_1068_Het_Nieuwe_Samenwerken_onderwijs_bedrijfsleven.aspx
http://www.cviweb2015.nl/1_1062_Samen_innoveren__levert_meer_kans_op_succes.aspx    http://www.cviweb2015.nl/1_1067_Het_Nieuwe_Leren.aspx

Inspirerende omgeving
Dé Managementconferentie 2015 organiseert HPBO samen met het Consortium voor Innovatie in een bijzondere omgeving. In de voormalige ijzergieterij, de SSP-hal, op het DRU-terrein in Ulft, een erfenis uit de Achterhoekse maakindustrie. IJzersterk beroeps-onderwijs in een ijzersterke omgeving. We poetsen hem mooi op, kleden hem mooi aan en blikken vooral vooruit.
Het belooft een mooie conferentie te worden, niet alleen voor het mbo, maar zeker ook voor vmbo en hbo. Aarzel niet en meld u aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten