dinsdag 3 februari 2015

HPBO partner Managementconferentie NIEUW VAKWERK

Als het om innoveren en samenwerken gaat moet u tijdens de De Managementconferentie 2015 Nieuw Vakwerk eind maart in Ulft op het DRU-terrein in de grote SSP-hal zijn.
Nieuwe vormen van samenwerking met het bedrijfsleven, betere doorlopende leerlijnen in de beroepskolom maar ook bijzondere pedagogisch-didactische vernieuwingen.

Het Platform Beroepsonderwijs (HPBO) heeft als expertisecentrum voor innovatie in de afgelopen jaren meer dan 180 innovatieprojecten tussen vmbo, mbo, hbo en bedrijven begeleid. Aan het eind van de regeling Innovatiearrangement deelt HPBO samen met alle onderwijsinstellingen die deze vernieuwingen hebben uitgevoerd de kennis uit deze projecten.

Opening 25 maart
HPBO is indertijd opgericht om innovaties hoog op te politieke agenda te houden en innovaties te stimuleren. Voor alle mensen die niet bang zijn voor veranderingen, maar voor al bang zijn dat alles blijft zoals het was, biedt HPBO u tijdens de opening van de conferentie daarom Wim de Ridder als belangrijke keynote aan. De Ridder is hoogleraar Toekomst-onderzoek aan de Universiteit Twente. Hij is actief op het gebied van doorbraakinnovaties die de komende jaren de gezondheidszorg, de energiemarkt en de agrarische sector zullen veranderen. In de publieke sector begeleidt hij overheden op het terrein van lange termijn strategie- en planvorming. Hij is professional member van de World Futures Society en schrijver van het boek ‘De ontdekking van de Toekomst’. Voor HPBO verzorgde hij enkele inspirerende inleidingen in de masterclasses ‘Vermogen tot Vernieuwen’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten