dinsdag 24 februari 2015

Avondprogramma van Dé Managementconferentie

The Originals

The Originals spelen alles, maar dan ook alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct!
Van festival tot feesttent, rond het kampvuur of in de trouwzaal, de meer dan 5000 nummers (oké, bijna alles dan) komen zo uit de losse pols van de band.
Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.
Vanaf het podium spat de muzikaliteit het gehoor in. De multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel. Daarnaast brengen ze alles met een gepaste kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts. En omdat alle vijf de bandleden (kunnen) zingen, kun je rekenen op onnavolgbare vocale hoogstandjes.
The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums). De heren hadden eerder al succes met acts als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.
The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals!
Met het aantrekkelijke zaalpodium, opvallende led-scherm en animaties op maat, ben je met The Originals verzekerd van een duizelingwekkende interactieve show. Een avond volledig muzikaal vermaak!

DJ H1Jack

H1jack is een veelzijdige artiest met een perfect gevoel voor het draaien van de juiste muziek bij het juiste moment, desgewenst met vocalist of piano/synthesizer. H1jack zorgt met zijn performance voor dé vernieuwing in clubs, bars, op een bedrijfsfeest of zelfs een huwelijk.
H1jack draait van Amsterdam tot Arnhem en van België tot Frankrijk en stond onder meer in het voorprogramma van Vato Gonzalez, Don Diablo, Paul Elstak en The Partysquad.
Recent stond hij nog op Lowlands, draaide hij op de kledinglijn release party van Edgar Davids en is hij ook nog eens verantwoordelijk voor de pianopartijen, draaitafels en vocals in 2 professionele bands. H1jack draait voornamelijk house, club, disco en pop. De beste platen van toen en de lekkerste muziek.
En geboren en getogen in Ulft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten