dinsdag 18 november 2014

Friskijkers in programma NIEUW VAKWERK

Tijdens Dé Managementconferentie NIEUW VAKWERK zullen de MBOscholen hun inspirerende voorbeelden presenteren in de verschillende programma rondes.

Ook programmeren we een aantal FRISKIJKERS, die het thema vanuit hun eigen invalshoek benaderen.

Henk Volberda
Hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid.
Voor zijn onderzoek op het gebied van organisatorische flexibiliteit en strategische verandering ontving hij de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award.
Hij is een gewaardeerd spreker op het gebied van sociale Innovatie.

Tanja Jadnanansing
 Lid van de Tweede Kamer, houdt zich vooral bezig met (Hoger) Onderwijs en Wetenschapsbeleid. Ze zal samen met Marjolein Held, voorzitster van de bvMBO (beroepsvereniging Docenten MBO) spreken.


Jan van Zijl
Voorzitter van de MBO Raad en momenteel ook voorzitter van de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)


Joke Hermsen
Schrijfster van onder andere Kairos, een nieuwe bevlogenheid.  Haar pleidooi voor een langzamer leven kreeg veel aandacht in de media. Ze analyseert hoe door verstilling nieuwe inzichten worden geboren.

De rest van het programma van Dé Managementconferentie 2015 wordt momenteel aangeleverd door de MBO scholen en wordt dagelijks aangevuld en bijgewerkt.

Het dynamische programma overzicht vind je op www.cviweb2015.nl en zal zich de komende weken verder vullen met nieuwe presentaties vanuit de MBO sector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten